Slips

Dette er en blog omkring slips, slipseknuder og det at drive en webshop der handler med slips. Udover at give læseren et indblik i hvad www.wubi.dk er for en størrelse, så er det samtidig et forsøg på at se hvilken effekt en blog kan have på et website.

mandag, december 26, 2005

Slips - anden juledag

Så er det blevet 2. juledag og det varer ikke længe inden de fleste mennesker skal afsted til en eller anden form for overdådig frokost. Det skal jeg i hvert fald selv, men inden da vil jeg lige grifle et par ord ned.

Nu brugte jeg meget af indlægget i går til at fortælle lidt om www.wubi.dk og om at der handles med slips. Grunden var som sagt primært at jeg synes at det var en god kvalitet slips, men en anden og ikke mindst lige så væsentlig ting, var at slips er en dejlig standard vare.

Nu skal standardvare ikke forstås som noget negativt, for der findes naturligvis mange forskellige slags slips og i mange forskellige kvaliteter. Med standardvare mener jeg at de fleste slips har den samme længde og bredde. Der finde selvfølgelig meget specielle varer til høje og lave mennesker, og til folk der synes at tynde slips (kan nogen huske 80'erne) er sagen.

Hos www.wubi.dk er sortimentet ikke specialiseret til at indeholde disse lidt specielle krav. Men hvis moden pludselig ændrer sig og tynde slips begynder at blive moderne igen, så følger vi naturligvis med. I bund og grund er vores fineste opgave jo at give vores kunder det de gerne vil have.

Fokus ligger på kvaliteten, de mange forskellige variationer og ikke mindst at prisen er rimelig i forhold til konkurrerende mærker af samme kvalitet. Dette måtte være sig både konkurrenter på nettet, men lige så vigtigt konkurrenterne der sælger slips fra deres herretøjsbutikker.

Det er desværre stadig sådan, at de fleste slips stadig bliver købt i butikkerne. Det er ofte nemt og bekvemt når man alligevel er ude og købe en ny skjorte også lige at tage et slips med. En fordel man har i en butik er, at man kan holde slipset hen foran den skjorte man lige har købt og kan derved hurtigt se om den matcher.

Slips købt på nettet har den ulempe at man ikke lige kan holde det op mod den nye skjorte man har fået. Det kræver altså at man kan forestille sig hvordan det vil se ud eller at man ved hvilke farver der passer sammen. Kvinder er som regel gode til den slags, men for mænd kan det godt halte lidt.

Derfor ser vi også indimellem mænd der har et slips på som absolut ikke passer sammen med skjorten eller for den sags skyld resten af tøjet.

Men det er en af de ideer jeg arbejder med på www.wubi.dk, for det må være muligt at finde en løsning så mænd med disse vanskeligheder, alligevel kan komme til at matche.